Copyright 2017 - Custom text here
A SZIE-YMÉK Diákjóléti Bizottsága ezennel meghirdeti a 2017/18-as tanév őszi félévére szóló rendszeres szociális ösztöndíjpályázatot.
A pályázat elsősorban azon hallgatóknak szól, akik szociális helyzete nem teszi lehetővé, hogy ezen anyagi támogatás nélkül folytathassák vagy megkezdjék tanulmányaikat. Pályázhatnak a Kar azon hallgatói, akik nappali tagozaton és államilag finanszírozott képzésben vesznek részt.
 
 
kollegium
 
zuglo cimereBudapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata és a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar közötti együttműködési megállapodás (2012.) értelmében idén is tervezzük ez első három legjobb diplomamunka jutalmazását, A bírálatra a 2017. júniusi diplomáztatást követően, 2017 nyarán kerülne sor.
A pályázatra várjuk a 2016. szeptember - 2017. június közötti időszakban zuglói helyszínre készült, nappali tagozatos hallgatók által készített díplomaterveket.
 
Zugló polgármesterének levele, amely tartalmazza a pályázati feltételeket, elérhetőségeket.
emmi paly ut a diplomahoz 2017Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet a 2017/2018. tanév őszi és tavaszi félévére az Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási programban való részvételre. Pályázatot alap, mester, osztatlan, és  felsőoktatási szakképzésben résztvevő hallgatók is benyújthatnak.
Minden, a pályázattal kapcsolatos információ (kiírás, útmutató, határidők egyéb tudnivalók)  az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő oldalán érhetőek el.
felsooktatasi osztondijA nemzeti felsőoktatási ösztöndíj adományozására vonatkozó szabályok – az Nftv. valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III.26.) Korm. rendelet alapján (a továbbiakban: Kormányrendelet) – a 2017/2018. tanévben változatlanok; a Kormányrendelet ezen ösztöndíjra vonatkozó részének módosításáig a „köztársasági ösztöndíj” elnevezés helyett az Nftv. rendelkezéseinek megfelelően „nemzeti felsőoktatási ösztöndíj” értendő.